دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • شهروند خبرنگار
سایت خبری تحلیلی کورد پاریز | KURDPAREZ
  • صفحه اصلی
  • ایران
  • عراق
  • ترکیه
  • سوریه
  • زنان
  • حقوق بشر
  • فرهنگ و هنر
  • یادداشت
  • مصاحبه
  • چندرسانه ای
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سایت خبری تحلیلی کورد پاریز | KURDPAREZ

پیام سفر اسد به مسکو

پیام سفر اسد به مسکو
Share on FacebookShare on Twitter

۱- بازدید رئیس جمهوری قانونی و مشروع و منتخب سوریه از مسکو و همچنین پخش تشکر وی از کمک روسیه به این کشور یک مشروعیت بین المللی به حضور روسیه در سوریه می دهد، مشروعیتی که طبق مقررات بین المللی ایالات متحده و همپیمانانش از آن برخوردار نمی باشند چرا که از نظر قوانین و مقررات بین المللی حضور نظامی کشوری در کشور دیگر یا باید با مصوبه شورای امنیت باشد و یا با تقاضای رسمی دولت قانونی ومشروع آن کشور. و به همین دلیل هم هست که سعودی ها تلاش می کنند در همه جا از عبد ربه منصور هادی به عنوان رئیس جمهوری مورد قبول جامعه جهانی نام ببرند تا دخالت خود در یمن را توجیه کنند، که البته بحث مشروعیت آقای منصور هادی خارج از حوصله این مقاله می باشد و با مشروعیت آقای بشار الاسد به هیچ وجه قابل مقایسه نمی باشد.

۲- بر کسی پوشیده نیست که بشار الاسد طی حدود ۴٫۵ سال اخیر از سوریه خارج نشد تا خروج وی به عنوان فرار و یا خالی کردن میدان تلقی نگردد و حضور وی در این زمان منجر به استحکام و تقویت وحدت نیروهای مسلح گردید. حتی برخی معتقد بودند که در صورت خروج بشار الاسد از سوریه ممکن است یک کودتای نظامی شکل بگیرد و وی قدرت را از دست دهد.  با این سفر بشار الاسد نشان داد که آنقدر از جایگاه خود در سوریه مطمئن می باشد که با خیال راحت چند هزار کیلومتر آنطرف تر سفر می کند و بر میگردد بدون اینکه آب از آب تکان بخورد. و قطعا کمک های روسیه و ایران در این زمینه بسیار تاثیر گذار بوده.

پست های مرتبط

مراسم هزار دف پالنگان ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود

مراسم هزار دف پالنگان ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
سیاچمانه؛ نوای زندگی در هورامان

سیاچمانه؛ نوای زندگی در هورامان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

۳- برخی توقع داشتند که بشار الاسد ابتدا از تهران دیدار کند و سپس به مسکو برود که البته خواه نا خواه مسیر سفر وی نیز به همین ترتیب بوده اما مساله ای که اینجا اهمیت دارد آن است که هماهنگی های تهران ومسکو در مورد سوریه به حدی یکپارچه شده که دو کشور از شرایط پروتوکول های سیاسی ساخته انگلیس و فرانسه گذشته اند و با دید وسیعتر و دوراندیشی به مسایل می اندیشند و برایشان عمل در زمین سوریه مهم تر از شعار های رسانه ای می باشد لذا شاهد آن می باشیم که ایرانی ها به پیروزی های نیرو هوایی روسیه و یا ارتش و مقاومت مردمی سوریه همچون پیروزی های خود می نگرند و نباید فراموش کرد که ایرانی ها تعداد زیادی از نخبه های نظامی خود را نیز در سوریه از دست داده اند.

۴- اگر فقط بحث بر سر مذاکرات یا بحث های سیاسی فیما بین روسیه و دیگر کشورها در مورد سوریه و بدست آوردن نظر بشار الاسد بود سفر وزیر امور خارجه سوریه به مسکو و یا وزیر امور خارجه روسیه به دمشق کافی بود اما اصرار بر حضور شخص بشار الاسد در مسکو برای این بود که نشان داده شود روسیه تمام قد پشت سر بشار الاسد ایستاده و اگر هم قرار است مذاکراتی انجام پذیرد نمی توان نقش بشار الاسد و بالطبع مردم سوریه را نادیده گرفت. همچنین شرایط داخلی اسد آنقدر مستحکم شده که وی با خیال راحت زن و بچه خود را در دمشق می گذارد و به مسکو سفر می کند.

۵- بلا فاصله پس از سفر اسد روسها تحرکات سیاسی ای را در سطح بین المللی انجام دادند که پیرو آن به جهانیان این پیغام را بدهند که همزمان با پیشروی های نظامی در سوریه تمایل دارند اختلافات فیما بین بشار الاسد و مخالفین سوری وی را بصورت سیاسی حل و فصل کنند و از بشار الاسد این تضمین را دریافت کرده اند که برای دفع تروریست های خارجی از سوریه با مخالفین سوری خود کنار بیاید.

۶- با اینکه روس ها با آمریکا و همپیمانان دخیلش در بحران سوریه در ژنو گفتگو کردند اما این به آن معنا نیست که آنها می توانند فاعل ما یشاء در بحران سوریه باشد. از این پس شرایط سوریه تغییر کرده و در واقع جلسه برای آن بود که به آنها گوشزد کنند که دست از سوریه بکشند نه اینکه با آنها گفتگو کنند.و به آنها بگویند طرح آتی آزاد سازی کل سرزمین های سوریه و سپس برگزاری یک انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری زیر نظر مجامع بین المللی می باشد یا همکاری کنند و یا بنشینند و شاهد نابودی عوامل خود باشند. پوتین در مسکو این تضمین را از بشار الاسد دریافت کرد که تا آخر خط ایستاده و ایرانی ها و روسها چون مطمئن هستند هر گونه انتخاباتی در سوریه برگزار گردد مردم سوریه بشار الاسد را مجددا انتخاب خواهند کرد بر این مساله اصرار دارد در حالی که مخالفین چون می دانند رقیبی در انتخابات در مقابل بشار الاسد ندارند با این ماجرا مخالفت می کنند.

۷- این روزها روند اتفاقات سوریه به حدی سریع پیش می رود که دیر یا زود طرح روسیه و ایران (که از همان ابتدای جنگ سوریه هم مطرح شده بود) در این کشور اعمال خواهد شد و مردم سوریه خواهند توانست مجددا در کشور یکپارچه خود جمع شوند و هم رئیس جمهور و هم پارلمان خود را انتخاب کنند. روسیه با حملات هوایی خود ظرف حدود دو هفته چند برابر یک سال و نیم حملات هوایی ایالات متحده و ۶۳ یارش تاثیر گذار بوده و ایران با مستشارهای خود توانسته روی زمین مسیر عملیات زمینی را بگونه ای هدایت کنند که پایگاه تروریست ها “چند تا چند تا” سقوط کنند. از سوی دیگر اوروپایی ها به دلیل بحران مهاجرت به اوروپا دیگر نمی توانند کنار بنشینند و درد و رنج مردم خاورمیانه را احساس نکنند مشکل الآن در این است که برخی کشورهای دخیل در تغذیه تروریست ها امروزه احساس می کنند ملیاردها دلار سرمایه گذاری آنها به فنا رفته و احتمال اینکه همه این ماجرا ها بر علیه آنها برگردد زیاد است و دست و پا می زنند تا اجازه ندهند ماجرا به راحتی به پایان برسد.

در پایان می توان گفت سفر بشار الاسد به مسکو نشانه تغییر شرایط در منطقه و اقتدار قطب قدرت جدید بین المللی می باشد و متبحرین سیاسی پیغام های این سفر را بخوبی دریافت کرده اند.

برچسب ها: ايرانبشار اسدپوتينپيامتهراندمشقروسيهسوريهعراقمسكو

اخبار پرطرفدار

  • گلستان پرور: پ ک ک چیزی جز دروغ نیست

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • پ.ک.ک و پژاک چگونه زنان و دختران را برای مبارزه مسلحانه فریب می‌دهند؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • پ ک ک (حزب کارگران کردستان) چیست

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تیرباران یک دختر گریلا از سوی پ.ک.ک

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مردی که می‌گفت «هرجا یک کُرد هست، آنجا ایران است»

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
فیسبوک توییتر یوتیوب خبر خوان RSS

سایت خبری و تحلیلی کوردپاریز

سایت خبری تحلیلی کورد پاریز | KURDPAREZ

کوردپاریز، هیچ تعلق خاطری به گروه، حزب و یا جریان سیاسی، در میان انبوه سیاست ورزی های رایج احساس نمی کند و تلاش دارد تا رویکردی مستقل، نقادانه، تحلیلی و خردمندانه به وقایع و رخدادهای منطقه و جهان داشته باشد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اخبار اخیر

  • مراسم هزار دف پالنگان ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • انتقال عبدالله اوجالان از امرالی به آنکارا جهت انجام عمل جراحی
  • تشدید حملات ترکیه هم‌زمان با بررسی امکان خلع سلاح از سوی پ.ک.ک
  • گلستان پرور: پ ک ک چیزی جز دروغ نیست

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • پ.ک.ک و پژاک چگونه زنان و دختران را برای مبارزه مسلحانه فریب می‌دهند؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • پ ک ک (حزب کارگران کردستان) چیست

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تیرباران یک دختر گریلا از سوی پ.ک.ک

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مردی که می‌گفت «هرجا یک کُرد هست، آنجا ایران است»

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

دسته بندی

© 2024 - تمامی حقوق برای سایت کوردپاریز محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • ایران
  • عراق
  • ترکیه
  • سوریه
  • زنان
  • حقوق بشر
  • فرهنگ و هنر
  • یادداشت
  • مصاحبه
  • چندرسانه ای

© 2024 - تمامی حقوق برای سایت کوردپاریز محفوظ می باشد.

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
زمان بازگشایی قفل : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟