«علی باقرزاده» در جلسه کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی آذربایجان غربی که روز چهارشنبه (۲۸مهرماه)در دفتر مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: بررسی و احصاء ویژگی های جامعه هدف بخش سوادآموزی و تهیه محتوای مناسب برای آنها از اهداف کارگروه های کیفیت سوادآموزی است.
وی با تاکید بر لزوم کیفی بخشی آموزش ابتدایی گفت: اگر سوادآموزی با زبان مادری صورت بگیرد می تواند بسیار موفقتر باشد.
باقرزاده با اذعان به اینکه نیازهای آموزشی و ساختاری در بزرگسالان با دانش آموزان متفاوت است؛ خاطر نشان کرد: انگیزش، ارتباط درست و شناخت مناسب در بزرگسالان لازمه موفیقت در بخش سوادآموزی است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور ادامه داد: فرآیند یادگیری در افراد بزرگسال را باید با توجه به شرایط و اقتضاهای زمانی و مکانی تغییر دهیم.
باقرزاده افزود: برنامه ریزان و همه افراد جامعه سواد را جزو حقوق اولیه هر فرد تلقی و قبول می کنندو سواد آموزی با سه شاخص دسترسی، کیفیت و مدیریت بررسی و انجام می شود.
وی ادامه داد: در بخش دسترسی مسئولین موانع را برای دسترسی افراد به کلاس ها رفع می کند؛ کیفیت همان رضایتمندی مخاطب و جامعه هدف است؛ مدیریت در واقع اجرای مطلوب برنامه های حاکمیت در این بخش است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برآیند رضایتمندی مخاطب و حاکمیت همان مدیریت است؛ گفت: باید به شناخت مناسب از جامعه هدف برسیم./