سایز متن   /

اسناد به دست آمده از گروه تجزیه طلب پ.ک.ک در عفرین بعد از عملیات “شاخه زیتون” ترکیه و فرار عناصر تجزیه طلب از این شهر، نشان می دهد که اساس تفکر پ.ک.ک مبتنی بر ضدیت با دین است.

به گزارش کورد پاریز، در میان اسناد پیدا شده در عفرین از شاخه سوری پ.ک.ک موسوم به پ.ی.د و شاخه نظامی پ.ک.ک موسوم به ی.پ.گ نکات مهمی در مورد رفتار این گروه در قبال نهادهای دینی در این استان دیده می شود.

در یکی از اسناد به تاریخ سال ۲۰۱۳ و خطاب به نیروهای آسایش پ.ی.د آمده است: “برای نظارت بر همه مساجد، کلیساها و اماکن دینی. به آنها دستور بدهید در مورد وضعیت کنونی حرف نزنند مگر اینکه به نفع ما باشد از آنها بخواهید از دولت مرکزی، ارتش آزاد تعریف نکنند.

در ادامه سند چنین آمده است:

-همه مطالب سمعی و بصری دینی را از اماکن عمومی و مغازه ها جمع آوری کنید.

-خواندن قرآن از طریق بلندگو در طی مراسم تشییع جنازه مطلقا ممنوع است. فقط شعارهای ملی گرایانه کردی مجاز هستند.

-همه کسانی که در بخش های نظامی و غیرنظامی کار می کنند می توانند وظایف دینی خود را اجرا کنند مادامی که در ملا عام نباشد و بر کار آنها تاثیر نگذارد.

-همه موراد بالا باید کامل اجرا شود.

با نگاهی به زندگی و تفکرات اوجالان (رهبر در بند و موسس پ.ک.ک) به خوبی در می یابیم که وی از همان دوران نوجوانی خود از عقاید دینی با نفرت یاد کرده و آنرا عامل عقب ماندگی می دانست. اوجالان در سال آخر دبیرستان گرایشات کمونیستی پیدا می کند و خود را یک کمونیست و هم ردیف لنین، استالین و پائولوس معرفی نمود.

وی همچنین وجود نظام غیر مادی را نفی می نماید و مذهب را نوعی قید وابستگی و عقاید مذهبی را حاصل تفکرات سنتی بشر و غیر عقلانی می داند و تمامی مظاهر معنوی انسان  را کاذب و غیرقابل قبول می شمارد و دین به طور عام و اسلام به طور خاص را افیون جامعه می داند. اوجالان به نوعی به نژادپرستی فاشیستی اعتقاد دارد و مروج تفکر نژاد برتر می باشد و مانند مارکسیسم به پیدایش تصادفی نظام هستی معتقد می باشد.

با نگاهی به تفکرات فرقه گرایانه این گروه تجزیه طلب به روشنی می توان دریافت که  این گروه به تبعیت از اوجالان، نژاد پرستی پان کردیسم را با نفی اصول ثابت و پایه دار نظام اجتماعی و نفی دین به طور عام و اسلام به طور خاص، نفی نظام خانواده و ترویج نوعی بی بند و باری جنسی به نام دفاع از حقوق زن را دنبال می کند.

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی