وزیر کشور ترکیه در ادامه حملات اخیر حاکمیت سیاسی به رئیس مشترک سابق HDP این بار از صحن علنی پارلمان ترکیه دمیرتاش را “تروریست” خطاب کرد.
به گزارش کوردپاریز، سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه با حضور در جلسه رسیدگی به بودجه 2021 ترکیه در پارلمان ترکیه با اشاره به مبارزه نیروهای امنیتی این کشور با پ.ک.ک در داخل مرزهای ترکیه گفت: «مبارزه با ترور مبارزه با امپریالیست است. 50 سال است که طرح ها و برنامه هایی را که برای این مملکت دارند مشاهده می کنیم. کاری که ما در مبارزه با ترور می کنیم تنها مبارزه با مقوله تروریسم نیست، مبارزه با امپریالیست و تمام شاخه های آن است. این یک مبارزه برای توسعه است. در مبارزه 40 ساله با پ.ک.ک دیگر تنها به مبارزه مسلحانه اکتفا نمی کنیم. به این مسئله تک بعدی نگاه نمی کنیم. با حامیانی که پشت این گروه های تروریستی وجود دارد نیز مبارزه می کنیم. تنها 320 تن وابسته به پ.ک.ک در داخل کشور باقی مانده اند. در حالی که در سال 2014 میزان عضویت از ترکیه در پ.ک.ک 5 هزار و 558 تن بود این رقم امسال به 52 نفر رسیده است. با 10 هزار خانواده اعضای پ.ک.ک دیدار می کنیم تنها در سال جاری 320 عضو پ.ک.ک تسلیم نیروهای امنیتی ترکیه شده اند».
به نوشته روزنامه ملیت، وزیر کشور ترکیه در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: «ما به تروریست، تروریست خواهیم گفت. حامیان ترور نیز تروریست هستند. همکاران تروریست ها و آن شهردارانی که فرزندان مردم را فریب داده و به کوه می فرستند نیز تروریست هستند. به رهبرشان در امرالی هم تروریست می گوییم به دمیرتاش هم تروریست می گوییم. به دوران کالکان و مراد قاراییلان هم تروریست می گوییم. هیچ نگران نباشید هر اتفاقی که در داخل کشور می افتد از آن باخبر هستیم. متنی که از قندیل نوشته شده و به دستتان داده شده است را می دانیم».



