به گزارش کورد پاریز، «نوخشه ناصح» در نشست مشترک با استاندار کرمانشاه، بر گسترش روابط خوب فعلی میان دو استان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بود که در دوران بمباران شیمیایی رژیم صدام، در کنار مردم مظلوم حلبچه ایستاد و حمایتهای صادقانهای ارائه داد.
وی با اشاره به دو مرز رسمی مشترک میان دو استان کرمانشاه و حلبچه شامل «شوشمی» و «شیخصله»، افزود: روابط مردم دو سوی مرز، عمیق و تاریخی است و در اقلیم کردستان عراق نیز اراده قوی برای تقویت این مناسبات وجود دارد.
سرپرست استانداری حلبچه گفت: ماه گذشته حلبچه در پارلمان عراق به عنوان استان نوزدهم عراق به تصویب رسید که این امر مسیر گسترش اختیارات اداری و اقتصادی را برای ما هموارتر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بهزودی حکم رسمی استانداری حلبچه را با اختیارات کامل دریافت خواهد کرد، افزود: تلاش خواهیم کرد تا در آینده نزدیک، اقدامات جدی برای توسعه همکاریهای اقتصادی، افزایش ساعت فعالیت مرزها و همچنین راهاندازی مرز رسمی «سازان» را در دستور کار قرار دهیم.
سرپرست استانداری حلبچه بر ضرورت حفظ امنیت مرزها، تمدید زمان تردد مسافران و هماهنگی بیشتر در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: ارتباط میان دانشگاههای حلبچه و کرمانشاه، ایجاد یک مرکز درمانی ایرانی در حلبچه، و تقویت زیرساختهای اقتصادی از جمله درخواستها و طرحهایی است که بخشی از آنها اجرایی شده و بخش دیگر نیازمند گفتوگو و توافق بر سر جزئیات است.
وی اظهار امیدواری کرد که با برنامهریزی و تعامل سازنده میان دو استان، شاهد ارتقاء سطح مناسبات و تسهیل مراودات مردمی و تجاری باشیم.
سرپرست استانداری حلبچه با تقدیر از نگاه بلند و کارشناسی استاندار کرمانشاه تقویت روابط دو استان را به نفع آرامش، امنیت و رونق اقتصادی مردم منطقه دانست.